Destino turístico

4 can jou turisme rural

can jou turisme rural

La puntuació de cada comentari va de l’1 al 10. Per obtenir la puntuació general que veus, sumem les puntuacions de tots els comentaris que hem rebut i en dividim el total pel nombre de puntuacions rebudes. A més, els clients també poden donar «puntuacions desglossades» per separat en àrees clau, com ara: ubicació, neteja, personal, confort, instal·lacions i serveis, relació qualitat-preu i WiFi gratis. Tingues en compte que els clients envien les puntuacions desglossades i les puntuacions generals per separat, i que no hi ha cap relació directa entre elles.

Pots deixar un comentari d’un Allotjament que hagis reservat a través de la nostra Plataforma si t’hi has allotjat o si hi has anat però no t’hi has arribat a allotjar. Si vols editar un comentari que ja hagis enviat, contacta amb l’equip d’Atenció al client.

Tenim sistemes automatitzats i persones que es dediquen a detectar comentaris falsos a la nostra Plataforma. Si en trobem algun, l’eliminem i prenem les mesures necessàries contra la persona responsable (si cal).

Qualsevol activitat sospitosa es pot reportar a l’equip d’Atenció al client perquè l’equip de Frau ho investigui.

Ver más: 1 roquetas de mar turismo

Idealment, ens agradaria publicar tots els comentaris que rebem, tant positius com negatius. Ara bé, no mostrarem cap comentari que inclogui o faci referència al següent (entre altres coses):

 • contingut polític delicat;
 • contingut promocional;
 • activitats il·legals;
 • informació personal o privada (com ara e-mails, números de telèfon o dades de targetes);
 • paraules grolleres, referències sexuals, discursos d’odi, comentaris discriminatoris, amenaces o referències a violència;
 • spam i contingut fals;
 • crueltat animal;
 • suplantació d’identitat (per exemple, si la persona que escriu afirma ser algú altre); o
 • qualsevol infracció de les nostres normes dels comentaris.

Per tal d’assegurar-nos que els comentaris són rellevants, és possible que només acceptem comentaris que s’enviïn dins dels 3 mesos posteriors a la data de sortida i que deixem de mostrar-los quan tinguin 36 mesos d’antiguitat o si l’Allotjament canvia de propietat.

Els Allotjaments poden decidir respondre als comentaris.

Quan hi hagi diversos comentaris, els més recents apareixeran en primer lloc, tot i que també es tenen en compte altres factors: l’idioma del comentari, si es tracta només d’una puntuació o també hi ha una opinió escrita, etc. Si vols, els pots ordenar o filtrar (per època de l’any, puntuació, etc.).

Ver más: 3 cal carulla turisme rural

De vegades mostrem puntuacions externes d’altres webs de viatges molt coneguts. Quan ho fem, ho deixem ben clar.

Comentaris – Normes

L’objectiu d’aquestes normes és que el contingut de Booking.com continuï sent rellevant i apte per als menors, sense limitar la llibertat de poder expressar opinions fortes. Les normes s’apliquen independentment de l’emotivitat del comentari.

Els comentaris han d’estar relacionats amb els viatges. Les opinions més útils són les detallades, perquè ajuden els altres viatgers a prendre millors decisions. No incloguis comentaris personals, polítics, ètics o de religió. El contingut promocional s’eliminarà i els problemes relacionats amb els serveis de Booking.com es derivaran als equips d’Atenció al client i a l’allotjament.

Els comentaris han de ser aptes per a un públic global. No utilitzis paraules obscenes ni intentis crear paraules semblants a les paraules obscenes en cap idioma. No estan permesos els comentaris o materials que incloguin el discurs de l’odi, paraules discriminatòries, amenaces, contingut sexualment explícit, violència o la promoció d’activitats il·legals.

Ver más: 6 viajes a roma desde bilbao

Tots els continguts han de ser autèntics i únics per al client. Els comentaris són més valuosos quan són originals i imparcials. El teu comentari ha de ser només teu. Els allotjaments de Booking.com no poden publicar cap comentari en nom del client ni oferir incentius a canvi de comentaris. No es tolerarà cap intent de disminuir la puntuació d’un competidor a través de la publicació d’un comentari negatiu.

Respecta la privacitat dels altres. Booking.com farà un esforç per ocultar les adreces d’e-mail, els números de telèfon, les URL dels webs, els comptes de les xarxes socials i altres informacions semblants.

Les opinions que s’expressen als comentaris són dels clients i allotjaments de Booking.com, però no les de Booking.com. Booking.com no accepta cap responsabilitat ni obligació per cap comentari o resposta. Booking.com és un distribuïdor (sense cap obligació de verificar) i no qui publica aquests comentaris i respostes.

Per defecte, els comentaris s’ordenen per data. A més, per poder mostrar-te els comentaris més rellevants, s’ordenen per idioma, segons si tenen text o no o si són anònims o no, entre altres. També pot ser que hi hagi altres opcions disponibles per ordenar els comentaris, com ara per tipus de viatger, per puntuació, etc.

Advertiment sobre les traduccions

Aquest servei pot contenir traduccions de Google. Google no es fa responsable de cap garantia relacionada amb les traduccions, explícites o implícites, inclosa qualsevol garantia d’exactitud, fiabilitat o qualsevol tipus de garantia implícita de comercialització i idoneïtat per a una finalitat determinada i de no violació.

Top 4 can jou turisme rural sintetizado por Información Turística, Alimento, Festival Y Actividades De Viaje

Can Jou Turisme Rural – Casa rural a Sant Jaume de Llierca (Girona)

 • Autor: escapadarural.cat
 • Fecha de publicación: 10/21/2022
 • Revisión: 4.99 (973 vote)
 • Resumen: Can Jou es una casa de turismo rural en la Alta Garrotxa. Alquilamos habitaciones y ofrecemos servicio de alojamiento y desayuno ó media pensión (desayuno y …

Casa rural Can Jou, a Sant Ferriol, Garrotxa, Girona

 • Autor: turismeruralgarrotxa.com
 • Fecha de publicación: 06/29/2022
 • Revisión: 4.43 (545 vote)
 • Resumen: Turisme rural a Can Jou, Sant Ferriol, Garrotxa, Girona : piscina, llar de foc, wifi, animals de granja.

Can Jou – Casas rurales en Sant Ferriol

 • Autor: tuscasasrurales.com
 • Fecha de publicación: 10/13/2022
 • Revisión: 4.25 (501 vote)
 • Resumen: Hotel Rural con capacidad para 30 personas, Can Jou es un alojamiento rural situado en Sant Ferriol, en la provincia de Girona.

Cómo llegar a Hotel Rural Can Jou Turisme Rural – Ruralgia

 • Autor: ruralgia.com
 • Fecha de publicación: 06/24/2022
 • Revisión: 4.07 (264 vote)
 • Resumen: Cómo Llegar. Can Jou es una casa de turismo rural familiar y acogedora, situada en la comarca de la Garrotxa. Una vegetación exuberante, unas vistas que …

Publicaciones relacionadas

Botón volver arriba